Vietnam essencial

Badia de Halong, Vietnam Badia de Halong, Vietnam

11 dies / 9 nits des de 1.275 eur

Dia 1: Arribada a Hanoi

Arribada a l'aeroport de Hanoi. Benvinguda per part del gui a de parla castellana. Trasllat a la ciutat, on tindran una primera impressió de Hanoi. Trasllat a l'hotel i formalitats d'entrada (habitacions disponibles a partir de les 14:00h). Tarda lliure a Hanoi per descansar o descobrir la ciutat pel seu compte. S'entregarà un mapa de la ciutat als clients. Pels passatgers que arribin en vols de tarda, un guia de parla castellana els ajudarà amb el trasllat a l'hotel i els indicarà l'hora de sortida del dia següent a les visites previstes. Allotjament.

 

Dia 2: Hanoi

Després d'esmorzar, visita de la ciutat de Hanoi, capital actual del Vietnam, una ciutat única a Asia d'avingudes arbrades, arquitectura colonial francesa i temples orientals. La visita inclou el Mausoleu de Ho Chi Minh (només l'exterior), la casa de Ho Chi Minh, la Pagoda del Pilar Unic, les Pagodes Tran

Quoc i Quan Thanh i el Temple de la Literatura. Dinar en un restaurant local. Després de dinar, visita de la Pagoda Ngoc Son, al bell mig del llac de Hoan Kiem, i passejada pel Barri Antic de Hanoi. Al final de la tarda, assistiran a un espectacle tradicional de marionetes sobre l'aigua al Teatro Thang Long.

 

Dia 3: Hanoi – Badia de Halong (creuer)

Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a la badia de Halong. Pel camí descobriran les riques terres del delta del Riu Vermell i el paisatge d'arrossars, búfals d'aigua i la vida quotidiana dels pobles vietnamites. Arribada a Halong, embarcament a bord d'un jonc. Dinar a bord. Creuer per la badia i parada per visitar algunes coves o pobles flotants. Podran banyar-se a les aigues maragda de la badia (si el temps ho permet). Sopar i allotjament a bord.

 

Dia 4: Badia de Halong – Hanoi – Danang – Hoi An

De tornada al port de la ciutat de Halong es servirà un brunch. Desembarcament i sortida cap a Hanoi, amb parada al temple Con Son – Nguyen Trai si el temps ho permet o temps lliure a la ciutat abans del trasllat a l'aeroport per embarcar al vol domèstic amb destinació Danang. Sopar. Allotjament.

 

Dia 5: Hoi An

Després de l'esmorzar, visita de la ciutat de Hoi An, un important port comercial als segles XVII i XVIII, on l'arquitectura i la vida relaxada poc han canviat des de llavors. Visitaran tot passejant l'antic centre de la ciutat amb les cases dels antics comerciants, el Pont Cobert Japonès de més de 400 anys i el mercat. Dinar en un restaurant local. Tarda lliure per explorar Hoi An o disfrutar de la platja.

Opcional: Visita a My Son.

Allotjament a Hoi An.

 

Dia 6: Hoi An – Danang – Hue

Esmorzar a l'hotel. A la hora indicada, trasllat per carretera fins Hue, l'antiga capital imperial del Vietnam, travessant el pas Hai Van (pas dels Núvols) i la fotogènica platja de Lang Co. Visita de la ciutadella imperial, des d'on va governar la dinastia Nguyen entre 1802 i 1945, i el mercat Dong Ba. Després d'haver explorat aquest meravellós monument els viatgers realitzaran un ciclo-tour per la ciutat antiga fins el llac de Tinh Tam, on els emperadors solien relaxar-se. El paisatge està caracteritzat a l'estiu per les flors de lotus, i a la zona hi ha molts cafés on els estudiants es reuneixen per estudiar i debatre. Tornada a Hue i sopar a l'hotel. Allotjament.

 

Dia 7: Hue

Després d'esmorzar, passejaran en vaixell pel romànticament anomenat Riu dels Perfums, per visitar el lloc sagrat més conegut de Hue, la Pagoda Thien Mu. Dinar en un restaurant local. Seguiran per carretera cap el norest de Hue per visitar els mausoleus dels emperadors Tu Duc i Khai Dinh. Allotjament.

 

Dia 8: Hue – Ho Chi Minh – túnels de Cu Chi

Després de l'esmorzar, trasllat a l'aeroport Phu Bai per embarcar en el vol a Ho Chi Minh. Arribada a la ciutat. Trasllat per visitar els túnels de Llegada a la ciudad de Ho Chi Minh. Traslado a visitar los túneles de Cu Chi. Aquesta increïble xarxa de túnels va ser construida per soldats de la resistència vietnamita (Viet Cong) durant les guerres contra francesos i nordamericans. La visita tant pot començar a la secció Ben Dinh com a la secció Ben Duoc. Dinar en un restaurant local. Per la tarda, trasllat a la ciutat de Ho Chi Minh, passeig pel centre de la ciutat per descobrir a peu la catedral de Notre Dame (des de fora), la oficina de Correus i el Palau de la Reunificació (des de fora). Trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

Dia 9: Ho Chi Minh – Ben Tre (delta del Mekong) – Ho Chi Minh

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap el delta del Mekong. Arribada a la ciutat de My Tho, on embarcaran en un vaixell local per anar fins Ben Tre, passant per les boniques illes del Drac, de l'Unicorn, de la Tortuga o del Fénix al riu Tien. La visita de la zona inclou: visita de fàbriques de dolços locals, passeig en Xe Loi

(transport local) pels jardins de coco i pobles de la illa, parada per provar les fruites locals, passeig en llanxa per descobrir els estrets canals coberts de palmeres. Tornada a My Tho passando per les finques de piscicultura. Dinar en un restaurant local i tornada a Ho Chi Minh. Allotjament.

 

Dia 10: Ho Chi Minh – sortida

Esmorzar a l'hotel. Temps lliure fins el trasllat a l'aeroport per embarcar en el seu vol de tornada. Check out a les 12 del migdia.

Sortides:

Des de setembre 2017 a abril 2018

 

 

Preu per persona:

1.275 eur + 405 eur taxes (aprox.)

 

Preus subjectes a disponibilitat real i al canvi de la divisa.

 

Inclou:

• Vols des de Barcelona

• Trasllats d'entrada i sortida

• 9 nits en hotels 4*** en règim d'allotjament i esmorzar

• 9 àpats, esmentats a l'itinarari

• Guies locals de parla castellana excepte per alguns trasllats d'entrada.

• Visites de Hanoi, creuer per la badia de Halong, Hoi An, Hue, Ho Chi Minh

• Entrades per la pagoda Tran Quoc i Quan Thahn, pagoda de Thien Mu, tunels de Cu Chi

• Carta d'autorització per tramitar el visat a l'arribada a Vietnam.

• Assegurança d'assistència en viatge.

 

No inclou:

• Taxes

• Taxes de càmera o vídeo als monuments

• Visat

• Despeses personals, telèfon, bogaderia, begudes...

• Qualsevol altre concepte no especificat com inclós.

 

 

Consultar alternativa de categoria hotelera.


Llamar

E-mail

Cómo llegar